Ingredienser Portioner: 4 600 g små färskpotatisar 1 rödlök 1 röd chili 8 rädisor 1 knippe grön sparris 100 g smör eller margarin 1 dl skurna, blandade örter t ex persilja, gräslök, oregano, rosmarin 1 citron flingsalt peppar 4 ark grillfolie 600 g torskfilé Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken? Kupongen är laddad Kryddkvarnar 10 % rabatt Santa Maria 60-140 g Mer info Ladda kupong
Blanda purjon med creme fraiche ochcitronsaft. Citronpeppar. Och det är inte bara pengar man sparar på att ta med sig en matlåda, utan man gör en insats för miljön också genom att minska matsvinnet
Idag fick det bli smaken av pepparstekt lax smaksatt medcitron. Därefter la jag skivade champinjoner i samma panna med en klick smör så smakerna fick hänga medoch blomma ut
4 900 g potatis Foliepaket 4 ark grillfolie ca 600 g torskfilé 1 röd chili 250 g körsbärstomater 1/2 påse salladslök (à 125 g) 2 tsk finhackad färsk timjan ca 12 oliver 2 msk olivolja 2 msk smör salt peppar Citronkräm 2 tsk finhackad färsk timjan 2 dl smetana skal och saft av 1/2 citron (1/2 citron motsvarar 1 tsk saft) Till servering 65 g ruccola Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Lyxig lax i romsås med räkor och dill och fem sorters peppar. Bra rätt att imponera med, eller hur. Rätten går snabbt att förbereda och sköter sig sedan själv i ugnen
Krydda fisken med kryddor och salt. häll över fisken tillsammans med resten av grädden. Dela den halvtinade fisken i portionsbitar och lägg i en ugnssäker form
4 900 g fast potatis 150 g haricots verts Torsk 600 g vit fisk salt och peppar 2 dl crème fraiche 1/2 fiskbuljongtärning 1 dl vatten 1 ask färsk gräslök (à 20 g) 1 citron Till servering 1/2 cosmopolitansallad Lägg till i inköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.