Idag blev det torskfilé med sesampanering. Serveras med en grönsallad och kall citronsås. Man får jaga fröna lite efteråt både på golv och arbetsbänk, men det blir gott
Den absoluta höjdpunkten när paneradfisk, potatismos, kall dillsåsoch ärtor stod på menyn. Vispa upp ägget med en gaffel tillsammans med citronsaftoch mjölk
Det går varje dag repriser av både Gordon Ramsay´s ochJamielOliver´smatlagningsprogram som jag inte sett förut och jag suger åt mig alla bra tipsochhärliga maträtter som görs
Torskfilé, ugnsrostad blomkål toppad med riven parmesan och smörsås. På fisken hade vi en klick med blandning av philadelphia, pepparrotsost ochpersilja
Citronsåsen blev ett mycket fräscht tillbehörtill de aromatiska räkorna. En mycket god och användbar ört, som fungerar finti såser, sallader och som garnering av desserter och tårtor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.