Blanda smöret meddillenoch den hackade tomaten, klicka blandningen över fisken. Blanda kräftstjärtarna med färskosten, lägg en klick på varje fiskfilé och rulla ihop, lägg tätt i en ugnsfast form
Paneradrödspätta. Vänd varje rödspättafilé i ägget och sedan i mandel- och sesamblandningen, alternativt pensla filéerna med ägg och strö över av blandningen
Stekt rödspätta, en klassiker. När fisken är klar strör du över rikligt meddill. Vänd fisken i ägget och sen i ströbrödet och stek i rikligt med smör tills paneringen har fått fin färg
Panerad fisk är en vardagsfavorit. Här har jag serverat rödspättanmed potatismos spetsat med pepparrot och en god remouladsås med curry, där jag även blandat i ärter och morötter
Krämigheten hade säkert mycket att göra med den där överblivna Philadelphiaosten som behövde komma till användning, prickarna hade garanterat med den ansenliga mängden dilloch citronskal som vi är generösa med (fullständigt galna i)
Lägg upp gnocchi/squash och fisk på tallriken, ringla citronsås över och toppa meddillvippor. Smaka av med salt och svartpeppar, tänk dock på att buljongtärningen ger mycket sälta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.