Nedan får du ett recept på en god laxfilémed soltorkade tomater, basilika ochfetaost. Idag har jag varit ledig och började dagen med att äta en mysig hotellfrukost med min syster
Dela Potatis i mindre bitar och koka nästan klara. Till 2 personer 400g Potatis 250 g förkokta färska rödbetor 300 g Lax 35 g Fetaost Kall sås Turkisk yoghurt Dill Honung Salt & Peppar Gräslök Citron och Lime 1
Tomater, fetaostmed ännu mera örteroch oliver, en krämig smakexplosion att täcka din laxfilémed. Fisken bäddade vi ner i en smakfull säng, den fick en härlig örtmadrass att vila sin lekamen på och som stoppade om den med ett skönt fetaosttäcke
Sist vi var hos syrran, så hade hon bakat focaccia med soltorkade tomater, fetaostoch färska örter. Det kommer även att serveras en pastasås med fläskfilé och kantareller och pappardelle
Hade ett recept på en potatissallad som låg och väntade på att bli testad, sist vi hade några vänner över passade jag på att prova den, lade till lite egna saker och kom på ännu mer ingredienser som skulle passa att ha i medan vi åt den, det här är slutresultatet, hoppas ni gillar den
Rör samman färs, ägg, örter, olivhack ochfetaost i en skål, vrid några varv med svartpepparkvarnen. Forma färsen till en limpa, lägg i en ugnsfast form och klä den med bacon
De skulle sannolikt passa som hand i handske medörternaochfetaosten. Om jag skulle förbereda den skulle jag blanda ljummen potatis med smaksatt olja, men vänta med att tillsätta fetaosten
Färsblandning2 gula lökar 2 klyfta vitlök 0,5 chilifrukt, urkärnad olivolja, att steka i 600 g lammfärs 2 dl basilika, hackad och hårt packad 1 dl mynta, hackad och hårt packad 1 citron, rivet skal och saft salt svartpeppar, nymalen 400 g lasagneplattor (torkade) 250 g fetaost (gjord på får- eller getmjölk)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.