Paneradrödspätta. Vänd varje rödspättafilé i ägget och sedan i mandel- och sesamblandningen, alternativt pensla filéerna med ägg och strö över av blandningen
Panerad fisk är en vardagsfavorit. Här har jag serverat rödspättanmed potatismos spetsat med pepparrot och en god remouladsås med curry, där jag även blandat i ärter och morötter
Pocherad fylld rödspätta. Rulla den så hårt det går och fäst ihop med en tandpetare eller liknande. Mixa tillsammans med lite matyoughurt eller crème fraiche
Den absoluta höjdpunkten när panerad fisk, potatismos, kall dillsås och ärtor stod på menyn. Torka dem med hushållspapper, strö sedan på salt och peppar
Jag serverade det hela med råstekt potatis. Det går varje dag repriser av både Gordon Ramsay´s och Jamiel Oliver´s matlagningsprogram som jag inte sett förut och jag suger åt mig alla bra tips och härliga maträtter som görs
Pensla runt kanterna med uppvispat ägg och lägg på resten av ostskivorna. Lägg skivad ost på hälften av skivorna och lägg på sparrisbitarna, lämna lite utrymme runt om
Torka av fisken med ett hushållspapper och doppa den först i ägget och sedan i mjölblandningen. Idag blev det fisk som omväxling, jag är lite dålig på att äta och laga fisk, men detta blev riktigt lyckat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.