När man planerar hemfärd och har bakat en Margaretatårta till Magdalena. Margaretatårtan är en klassisk tårta med mördegsbotten, sockerkaksbotten fylld med hallonsylt, vaniljkräm och toppad med ett galler av mandelmassa och färska bär
Fick rädda undan några utflyktsbullar, så inte den lilla skulle bli utan. Så går vi in i juni månad och första sommarmånaden även om det är svårt att få den där känslan av sommar
Det känns ju som ett väldigt trevligt och kontrollerat sätt att laga ägg och bacon. Vad gör man då. Jag körde hem igen och gjorde istället en stor frukost/brunch till mig och min man
Tyvärr blev det stooora kakor vilket jag inte är så förtjust i. Baktokig som jag är skulle man kanske tro att jag bakat alla klassiska kakor i bakböckerna
Vi har hunnit med några kalas vid det här laget, både egna och som gäster på andras. Trevligt nog är det ju inte så himla svårt att göra det veg, dock tänker man inte alltid på det utan många tror att det är svårt
Kassler är ju inte det ballaste i stan att käka men den var billig och min erfarenhet är att den blir okej som proteinkälla om man bara öser goda saker över den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.