Finriv parmesan eller någon annan väldigt smakrik hård ost och strö den över fisken. Koka ihop vispgrädden, fiskbuljongen, en skvätt vitt vin, lantbuljong och peston
Det bästa av allt är att den är så enkel att göra och att den är så jääkla god. Det bästa av allt är att den är så enkel att göra och att den är så jääkla god
av dengrädden som e kvar eller cream fra. den godaste cholkad/kladdkakan jag gjort iaf. 500 g Färsk lax, salta o citronpeppra den o låt dra i 15-20 min. glass eller grädde 500 g Färsk lax, salta o citronpeppra den o låt dra i
Jag lagade den här lasagnen, då för hundra år sedan när tidningen var ny. Jag tyckte den var underbart god, rev ut receptet ur tidningen, lade det i min hög och glömde sen bort det
Sist vi ställde in grytan i ugnen så var den laddad med ingredienserna till en italiensk klassiker, Osso Buco, fast med fläskkotletter istället för kalvlägg
Må så vara, men nu är det dags att den blir lika vanligt förekommande här i hemmet. Det finns tydligen hundratals olika versioner av denna fermenterade anrättning
Konsistensen får varken bli för torr eller för mosig och den måste även ha gott tuggmotstånd. I en liten skål blanda ihop chiafrön och vatten och låt stå i 10 minuter under tiden som du förbereder dina övriga ingredienser
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.