Ingredienser Portioner: 4 Pasta 250 g pasta 1 pressad vitlöksklyfta 1 msk olja 1 förp krossade tomater (à 390 g) ev 1 dl matlagningsgrädde 2 krm chiliflakes 1/2 tsk salt 1 krm svartpeppar 1 burk tonfisk (à ca 200 g) Bönor 250 g frysta sojabönor eller haricots verts 1 msk olja 2 krm salt 1 krm svartpeppar Till servering 2 msk fryst persilja finhackade oliver (gärna olivströssel se länk i steg 5) Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kortpasta 3:- Rabatt Zeta Casa Di Luca 400 g Mer info Ladda kupong
Ugnsgratinerad med ananas och ost, bräckt i stekpanna eller i gratäng med potatis och purjolök är några varianter men jag tänkte tipsa er om två nya rätter, bland annat den här som blev väldigt omtyckt här hemma
Vi har varit och hjälpt sonen med ett bygge och det går framåt. Jag är inte till så stor hjälp, men hittar på lite av varje och så pratar jag lite med hästarna… vi förstår varandra, hihi
4 2 burkar tonfisk (à 185 g) 1/2 purjolök 4 port gnocchi 250 g broccoli 1 msk olja 1 dl vispgrädde 1 dl mjölk 130 g soltorkade tomater tapenade salt och peppar 250 g körsbärstomater Lägg till i inköpslistan
Receptet blev lyckat så det kommer därför att få plats här på bloggen från och med nu. Jag använde tomatfettuccine men det funkar med vilken pasta du önskar
Ikväll skulle jag ju hitta på ngt kul med makrill i tomatsås som jag skrev förut och det blev mycket riktigt med tunnbröd, keso och ägg men jag hittade lite räkor också och då blev det ju lite lyxigare
4 1 förp majskorn (à 150 g) 2 burkar tonfisk i vatten 4 port pasta (gärna spaghetti) 1 gul lök 1 msk olja 1 msk tomatpuré 2 dl vispgrädde 1 dl mjölk 1/2 dl tomatpesto 1 kycklingbuljongtärning salt och peppar 3 tomater 65 g ruccola Lägg till i inköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.