Fläskfilépasta med soltorkade tomater
www.coop.se
www.coop.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 3 1 röster

Ingredienser

  • 600 g fläskfilé
  • 11 msk smör
  • 11 strimlad rödlök
  • 12 pressade vitlöksklyftor
  • 11.5 dl vatten
  • 12 dl matlagningsgrädde
  • 1200 g soltorkade tomater
  • 11 tsk salt
  • 10.5 tsk svartpeppar
  • 1500 g färsk fettuccine eller bandpasta
  • 1 hyvlad parmesanost1 Koka upp saltat pastavatten. 2 Skiva köttet i 1 cm tjocka skivor. Stek i smör så att skivorna får fin färg, cirka 4 minuter. 3 Lyft ur köttet och lägg i lök och vitlök. Stek under omrörning någon minut. Häll i vatten, grädde och strimlade tomater. Lägg tillbaka köttet, salta och peppra, låt småputtra i cirka 5 minuter. 4 Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Blanda med grytan och toppa med parmesan.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.