Toppa med räkor och servera med ris, pasta eller potatis samt sparris eller broccoli. Strö över körsbärstomaterna och ställ in i ugnen i ca 20 minuter eller tills fisken är klar och gratängen har fått fin färg. 250 g körsbärstomater (gärna både gula och röda). 4 bitar laxfilé, fryst och tinad 400 g torskfilé, fryst och tinad 4 dl vispgrädde 40 % 200 g färskost (t ex philadelphia) 2 msk koncentrerad hummerfond 2 msk dill, hackad 0,5 msk curry salt peppar 250 g körsbärstomater (gärna både gula och röda)
4 2 burkar tonfisk (à 185 g) 1/2 purjolök 4 port gnocchi 250 g broccoli 1 msk olja 1 dl vispgrädde 1 dl mjölk 130 g soltorkade tomater tapenade salt och peppar 250 g körsbärstomater Lägg till i inköpslistan
4 4 port pasta (gärna linguini) 340 g majskorn 3 förp tonfisk i vatten (à 120 g) 2 dl crème fraiche 1 rödlök 1/2 ask plommontomater (à 500 g) 65 g ruccola Att ha hemma salt peppar Lägg till i inköpslistan
Smaka av med salt och peppar. Skölj och skär tomater i halvor och tillsätt dem. Tillsätt tomatpurén och fräs 30 sekunder till. 1 msk tomatpuré. 3 cocktailtomater eller plommontomater
Krydda med salt och peppar. av med salt. Garnera med dill och servera med färskpotatis/ris/klyftpotatis. 1 citron, skalet, smaka av med lagom mycket av saften. 1 citron, skalet, smaka av med lagom mycket av saften
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.