Smörj en ugnsform med smör, varva carbonaran ochpastan. Hacka lök, bacon och körsbärstomater, stek dem på medelvärme i en stekpanna och häll sedan över grädden
Toppa tallrikarna med bacon och grovhackad persilja. 1svartpepparKoka pastan. 1Finhacka och bryn schalottenlöken i olivolja. 1Tillsätt grädde och smula i osten. 1Tillsätt hackad färsk persilja och smaka av med svartpeppar. 1Skär bacon i små bitar och knaperstek den. 1Blanda ner såsen i pastan
Lägg laxen i en smord ugnsfast form och krydda med salt och peppar. salt och peppar. Vispa grädden och blanda med crème fraiche, senap och dill och bred över laxen
Täck med aluminiumfolie. Skala och finhacka löken. Servera med ketchup eller lingonsylt. Strimla och bryn fläsk och lök tillsammans under omrörning på hög värme så att det får färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.