Börja med att röra ihop allt till dressingen utom salt och peppar. Dressing. Där serverar hon den tillsammans med lövbiff men här valde jag tonfisk i stället
Rör även ned körsbärstomaterna, rödlöken och frukten lite snabbt och låt dem bli varma Blanda korven, grönsakerna, spenaten och frukten med pastan i stekpannan och rör ned hälften av dressingen
Skönt med lite Påskledighet nu. Blev ingen lyx middag nu i kväll direkt ville ha något som gick snabbt och smidigt, så det fick bli varma mackor som vi smaskade i oss god aptit
Igår hittade (köpte) vi två fina bitar färsk tonfisk som vi beslöt äta med en asiatisk grönsallad. Att man väntar meddressingen är för att syran i den gör att salladsbladen snabbt "vissnar" och det ser inte så fint ut
Skönt med lite Påskledighet nu. Blev ingen lyx middag nu i kväll direkt ville ha något som gick snabbt och smidigt, så det fick bli varma mackor som vi smaskade i oss god aptit
Smaka av med mer lime om extra. Den här dressingen passar utmärk till både kalla blandsallader och till varma grönsaker som till exempel broccoli, mangold, spenat, sockerärtor, sparris och haricoverts
På med röran och toppa med ost. Ät med en god sallad. Varma mackor medtonfisk2 st1 liten burk tonfisk i olja2 msk creme fraiche1 msk chilisås1 msk sweet chilisåscitronpepparnågra svarta, urkärnade olivervästerbottensost, rivenpersiljesmörostbrödSlå av oljan från tonfisken och blanda med creme fraiche, såserna, peppar, oliver och vbost. 1 liten burk tonfisk i olja
Vilken helg, en riktig sommarhelg blev det såhär i september, det tackar vi för. I stort sett har jag bara slappat, solat, ätit gott och tränat denna helg, det behövs ibland och det har varit underbart
Blanda allt med vitkålen och krydda med färsk malen svartpeppar. Det är den varmadressingen som gör att kålen slakas lätt och drar åt sig av de goda smakerna
Jag glömde förstås oliverna på kortet, så de kom med på tallriken sen. Min variant av sallad Nicoise (ca 3 port)Lollo Rosso salladkrispsallad1 burk tonfisk3 hårdkokta fint delade ägg6 kokta, kalla och skivade potatisar (modell något mindre)cocktailtomater1/4 fint skivad rödlök4 sardellerharicots vertsoliver (gärna kalamata)Lägg upp allt snyggt på ett fat eller i en lägre salladsskål och ringla över 1/4 dl olivolja blandat med lite flingsalt och svartpeppar, samt hackad persilja. Anneli 1 burk tonfisk
Rör i mango chutney och smaka av med salt och peppar. För ett tag sedan sparade jag ett recept från Anna som har bloggen Dewdropia på just varm smörgåstårta
Perfekt till en kväll då grillen går varm. Originalreceptet på denna goda dressing är ingen nyhet vid det här laget då Mc Donalds släppte sitt recept för ett par år sen, men det tål att upprepas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.