Den här dressingen passar utmärk till både kalla blandsallader och till varma grönsaker som till exempel broccoli, mangold, spenat, sockerärtor, sparris och haricoverts
En favorit är att ringla över asiatiska såser och oljor istället för olivolja och vinäger. Helt enkelt eftersom att det är den delen av den nya kosthållningen som man känner sig mest hemma med och som man tror att man ska bli mätt på
Köttet på bilden - från det ena till det andra - har dock grillats i vanlig ugn, och sedan fått en asiatiskdressing (eller snarare sås) över sig, och serverats med klassiska rårakor
Tonfisk blev sommarens godaste fisk på grillen och fortfarande hade vi lite kvar i frysen. Lägg upp tonfisken direkt på varma tallrikar med tillbehören
Låt tonfisken rinna av. Hacka lök, vitlök och riv ingefära på grövsta. Vänd i tonfisken försiktig. Hacka paprikan och blanda i stekpannan tillsammans med löken
Det var såå gott så jag satt och njöt av varje tugga. I helgen gjorde jag denna asiatiska lax. Laxen blev perfekt och bara föll isär och smälte i munnen
Precis innan serveringen vänder du ner spenatbladen i risotton och antingen vänder du också i tomaterna eller så serverar du dom som vi gjorde, som ett tillbehör till risotton ochtonfisken
Just nu är vi inne i en period där våra smaklökar skriker efter asiatiska smaker och vi går omkring och drömmer om att få tag på ingredienser så som fermenterade svarta bönor och miso bland annat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.