Det är dessutom fullproppat med socker, smör och vetemjöl. det är ju trots allt banan i, då måste det vara nyttigt), det gjorde i alla fall de flesta som jag gick i skolan med, om de inte åt muffins eller bagels
Istället bjuder jag er på ett gott recept av ljummen pastasalladmed stekt fläskfilé, champinjoner och bearnaisesås och min bästa vinegrette som passar så bra till
Blanda ihop bären med mjöl och socker i en bunke. Serveras med vaniljsås, grädde eller glass. Blanda ihop smör, socker och vetemjöl och blanda ihop det till en deg
Häll upp på rena, steriliserade, varma burkar, och sätt genast på locket. Vi har några svarta vinbärsbuskar, som brukar förse oss med bär tillräckligt för att koka några omgångar sylt
Jag har exprimenterat lite med det som ska mumsas på till firarbubblet, och här är nu resultatet. Får du inte tag på ekologisk apelsin kan du ersätta skalraspet med lite mald ekologisk pomerans
Men nu kommer receptet på en varmpastasalladmed kycklingfilé och pesto. Jag har bakat en Chokladfudgekaka med daim och receptet kommer att dyka upp på bloggen inom kort
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.