Tom Yam Pla eller Gung
Ica kuriren
Ica kuriren
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 7 dl vatten eller (fisk)buljong
  • 4 msk pressad limesaft
  • 10 körsbärstomater
  • 200 g champinjoner, skivade
  • 400 g fiskfilé eller räkor
  • 8 phrik khi nu (starka thailändska chilifrukter)
  • 1 msk nam phrik pao (thailändsk chilipasta)
  • 2 1/2 msk strösocker
  • 1 tsk salt
  • 3 msk fisksås (eller oystersås)
  • 5 limeblad, skurna i bitar
  • 3 citrongräs, skivade på snedden
  • 10 skivor galanga
  • 2 msk färskost av philadelphiatyp
  • 3 msk mjölk

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.