Såg att jag missat lägga upp receptet till denna TomYamGoongfrån Linas som vi gjorde för ett tag sedan, tänkte att denna kan sitta fint någon kväll nu när snön är tillbaka big time
150-250 g champinjoner (helst halmsvamp från Thailand). Skär svampen i fina skivor. Koka upp buljongen och låt sjuda 5 minuter tillsammans med svamp, finhackad schalottenlök, chilifrukt, citrongräs och limeblad samt skivorna av galangarot eller ingefära
Blanda allt till en deg. Arbeta den ordentligt så den blir riktigt smidig. Dela degen i 10 lika stora bitar och kavla ut dem i omgångar, mjöla bordet om det behövs
Lägg sist i ärter, skalade tomater i klyftor samt räkor och musslor. Grillkycklingar är i allmänhet mindre, så räkna med att du behöver två stycken till detta recept
Många av er har efterfrågat recepten, så här kommer de i sin fulla längd. Ta ut och separera nötterna från varandra så gott det går och låt svalna helt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.