Var inte blyg, smör smälter, och ger den lilla extra frasiga känslan. In i Toastjärnet, när de blivit gyllenbruna och glänser lite av blandningen av smör, ost och grillkrydda så vet du att den är klar
2 msk smör. 200 g nyskalade räkor. Hacka räkorna grovt. Blanda räkor, crème fraîche och majonnäs. Skär bort kanterna och stek brödskivorna i smör i en stekpanna
12 msk Färsk dill. 11/2 msk Pressad citronsaft. 120 g RuccolaSkala räkorna och hacka grovt. 1Lägg toast skagen på en bädd av ruccola och garnera med en citronskiva
Så här gör jag min Toast Skagen. Har du ätit en supergod Toast Skagen på restaurang, såfall vilken. Toast Skagen en klassisk svensk förrätt som kom till på 50-talet av Tore Wretman och faktiskt en av de vanligaste förrätterna som serveras har jag hört. 2 msk smör till stekning. 2 msk hackad dill + några kvistar till garnering. 2 msk smör till stekning. 2 msk hackad dill + några kvistar till garnering
Vi använde oss av Schweppes mojito mixer och det var supersmidigt och väldigt gott, det var skönt att slippa hålla på med sockerlag och moddla mynta utan bara hälla upp i glaset och blanda med rom/mosade hallon
Toast skagen en riktigt klassiker. Servera lite grönsaker vid sidan av toasten. 4 st toastbröd. 200 g skalade räkor + några till garnering. 2 msk finhackad färsk dill. 4 st toastbröd. 200 g skalade räkor + några till garnering. 2 msk finhackad färsk dill
Småttingarna fick en egen efterrätt, smörstekt toast med ost och skinka, det blev populärt. 2015 års förrätt blev en klassiker. 2015 års förrätt blev en klassiker
Att göra toasts i smörgåsgrill är ju såååå gott - och superenkelt. 4 toasts 8 skivor vitt bröd 3 dl riven ost 3 msk creme. - Läs hela inlägget här 4 toasts
Bland annat en av de kanske godaste toast skagen jag ätit (malligt jag vet men den var så god. 2 dl fet creme fraiche. 2 msk hellmans majonäs. 1/2 burk mixcaviar. 1/2 medelstor finhackad rödlök. 2 dl fet creme fraiche. 2 msk hellmans majonäs. 1/2 burk mixcaviar. 1/2 medelstor finhackad rödlök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.