Herrgårdsost (eller skosula som Linda brukar säga)
1 påse
med Estrella Jordnötsringar
Beskrivning
1. Börja med att smöra båda skivorna med vit formfranska. Var inte blyg, smör smälter, och ger den lilla extra frasiga känslan.
2. Krydda båda skivorna med Grillkrydda, se till att täcka hela skivorna så att varje liten munsbit får smak.
3. Nu är du strax klar, men först ett rejält lager med ost. Om du känner för att vara nyttig så kör på två lager istället för tre till fyra lager.
4. In i Toastjärnet, när de blivit gyllenbruna och glänser lite av blandningen av smör, ost och grillkrydda så vet du att den är klar.
5. Nu öppnar du Toasten och häller in en näve Estrella jordnötsringar! En näve på tallriken funkar också. Garnera med något grönt eller en liten tomat så du kan låtsas att du äter nyttigt.
Spara det här receptet nu i din egen kokbok, ta fram det när du är less på alla hälsosamma dieter hit och dit.
Ha inte för bråttom med att vända, utan du hinner rulla nästan en omgång till innan det är dags att vända på dom försiktigt med en stekspade eller skaka stekpannan på klassiskt vis
När köttet är så mört att det rasar isär bara du tittar på det är grytan klar. Slå på ca 4-5 matskedar kalvfond och 6 dl vatten. Låt puttra på lagom värme under lock ca 40 minuter. När vattnet börjar dunsta häller du på ca 1 dl mjölk och 1 dl vatten. Ca 1 dl kalvfond (eller mer beroende på smak)
Lasagne på Anettes vis. Känns så super trist att inte kunna åka till Gymmet, men ibland så får man väl lov att lyssna på kroppen, måste ju orka med mina kunder i trimmet i alla fall
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.