Ingredienser Portioner: 4 Revben 2 gula lökar ca 1 kg tjocka revbensspjäll 15 svartpepparkorn 2 tsk salt 3 lagerblad 1 köttbuljongtärning Ingefärsglaze 4 msk riven färsk ingefära 2 dl färskpressad apelsinsaft 1 dl flytande honung 1/2 dl japansk soja Till servering rödkålssallad (se länk i steg 7 för recept) Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Grillarevbenen hårt eller kör dem iugntills de får bra med färg. Pensla revbensspjällen rejält med glazen och låt dem sedan vilai ett par timmar för att ta riktigt bra smak
Tjockarevben kan man ofta hittatill bra prisi affären till expempel och har man bara bra medtid så sköter de sig ju nästan själva iugnen och blirotroligt goda
Men denna gången blev det revbensspjäll - tjockarevben som lagades på låg temp iugnen. Själv brukar jag aldrig koka minarevbeninnan jag sätter dem iugnen då jag tycker det blir bra om man kör dem länge på låg temp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.