Tjockarevben kan man ofta hittatill bra prisi affären till expempel och har man bara bra med tid så sköter de sig ju nästan själva i ugnen och blirotroligt goda
IngredienserPortioner. 4 Revben 2 gula lökar ca 1 kg tjockarevbensspjäll 15 svartpepparkorn 2 tsk salt 3 lagerblad 1 köttbuljongtärningIngefärsglaze 4 msk riven färsk ingefära 2 dl färskpressad apelsinsaft 1 dl flytande honung 1/2 dl japansk soja Tillservering rödkålssallad (se länk i steg 7 för recept) Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria3-80 g Mer info Ladda kupong
Dela spjällen i ett och ett först. Under tiden gör du iordning en marinadi en större plastpåse. Låt spjällen svalna något bara innan du lägger dom imarinaden
Blanda en marinad på ketchup, vatten, honung, grillkrydda och dra av rosmarin bladen, blanda väl, lägg irevbenen och se till att de får marinaden runt om
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.