Lägg revbeneni ett lager i en ugnsfast form och ställ ini den heta ugnen. e minut, använd den glaze som kokar ihopi botten på pannan (den blirlite gott kolaaktig efter en stund iugnen) och spä på med ny om det verkar bränna
Så, därför vill jag idag ge er ett litetgrilltips (eller ugnstips för dem som inte har grillväder). Kikarni runt liteimingrillsäsongs-kategori så hittarniliteolika förslag på just revben, och här kommer ännu ett, detta med smak av len honung med en liten släng av vitlök
Jag har valt räkstuvningi det här receptet, men ost, skinka och äpple är gott, eller cocktailtomater, mozzarella, skinka och färska örter som får gå med i slutet av gräddningen, eller varför inte fetaost, oliver och timjan, mums
E-postadress. Men nu ramlade jag över ett recept på internet och du, den blev jättegod. När jag bodde iKalix kunde man köpa färdigKräftsilli en liten burk, minns att jag tyckte så om den
Skär revbenenibitar. Häll av skyn som bildats och krydda med salt, peppar och chilipulver. Glasering. Värm gelé och honung och blanda med soja och ingefära
När revbenenmarinerat klart håller du bara över dom i en ugnssäker form och kör in dom iugnen. Jag liggerlite efter med bloggandet, denna rätt åt viprecisinnan jul för att min kära Hustru ville ha tjocka revben och var rädd att dessa skulle saknas på släktens julbord
Tjocka revben kan man ofta hittatill bra prisi affären till expempel och har man bara bra med tid så sköter de sig ju nästan själva iugnen och blirotroligt goda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.