Det här med att laga middag på vardagarna tycker jag alltid känns som ett evighetsprojekt. Vilket recept jag än testar tycker jag att det tar minst en timme att få ihop maten, även om det i receptet glatt utlovas att det ska ta mindre än 30 minuter
Skala och riv rotfrukterna. Strö över potatismjöl och rör om. Tillsätt grädde, ägg och salt. Rör om väl. Klicka ut biffar i medelvarm stekpanna med lite matfett
Nu har jag testat en av rätterna på Erikas blogg – kryddig vegansketiopiskgryta. Vegansk burgare, mustig mexgryta med svarta bönor, hembakta majstortillas, mangosalsa och avokadoröra samt snabbrawnola
Ett av alla företag som hörde av sig här för ett tag sedan var Guiness, som precis nyligen ställt om sin produktion av öl så att alla deras ölsorter numera är veganska (tummen upp på den
Det här är en lite förrädisk gryta. Den ser mild och god ut, men är stark. Det här är min personliga favorit och den skulle fungera perfekt till vilken måltid som helst
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.