Vegansk Irländsk Gryta med Colcannon på St Patricks Day!
Jävligt gott
Jävligt gott
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 gula lökar
  • 2 stjälkar bladselleri
  • 15 cm purjolök
  • 4 lagerblad 3 stora morötter
  • 4 medelstora fasta potatisar
  • 1/2 dl rapsolja
  • 1 msk tomatpuré
  • 2 tsk torkad rosmarin
  • 2 tsk torkad salvia (valfritt)
  • 2 msk vetemjöl eller majsstärkelse
  • 1 burk mörk öl á 50 cl (inte vin, då blir det mer franskt)
  • 3 dl vatten
  • 2 msk mörk grönsaksfond
  • 1 msk mörk kinesisk soja
  • 500 g färsk ostronskivling
  • 1 burk á 400 g cannelinibönor
  • 1-3 tsk socker
  • 2 msk vegansmör
  • Salt och peppar efter smak
  • 1 dl hackad färsk persilja
  • 1 kg mjölig potatis
  • 100 g färsk grönkål
  • 2 salladslökar 1 dl havregrädde
  • 1/2 dl vegansmör
  • Lite olivolja att ringla över vid servering

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.