Stek det i en mycket het panna i en blandning av smör och olivolja. Var inte rädd för att steka köttet hårt, ytan kommer nästan att se bränd ut när den blir karamelliserad men det är där mycket av smaken sitter
Rosmarinstekt entrecôte medstektpotatis, ljummen sallad och kronärtskockor. Jag använde en riktigt fin entrecôte idag (tagliata di bovino), som jag stekte i skirat smör och en massa rosmarin
Stek den sedan i stekgrytamed lite smör och lägg sedan ner den i en ugnsfast form. I dag får ni stekenoch den örtslungade potatisen som är urgod att göra av färskpotatisen
Ta ut och servera den bakade sötpotatisenmed grilalt sparris och grädd såsoch valfri sallad. Lägg sötpotatisbitarna i en ugsfast form och blanda med olivolja och salt
Lyft steken ur grytan och vira in i folie att vila under tiden såsen görs ochpotatisen kokar klart. Men i stället bjuder jag på mammas skinkstek som är bland det bästa jag vet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.