Marinad till fläskkarré med vitlök, ingefära och sambal Grillad hängmörad högrev med rödvinssmör, potatisgratängochsmörstekta. Jordgubbssalsa med lime och chili Gastronaut.nu
Fläskfilé provençale Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 600 gram fläskfilé(er) , mittbiten 25 gram smör 1 kg potatis(ar) 1 rapsolja , till stekning 0 st salt 0 st svartpeppar 0 st sallad , blandad, till servering Vitlökssmör 75 gram smör , rumsvarmt 3 st vitlöksklyfta(or) 2 msk persilja 0 st salt 0 st peppar Köp receptet www.tasteline.com
Mexikansk skinkgryta Krydda med salt och peppar. Skala och finhacka lök och vitlök. Fräs dem mjuka och glansiga i lite matfett Hemmets Journal
Snabblagad kasslergryta. Hätta upp en större stekpanna med lite smör/rapsolja. Denna kasslergryta svänger du ihop på nolltid och dessutom är den god Snilles Kök
Hemmagjord kebab i bröd med vitlökssås och röd sås Grillad karré med bearnaisesmör, vitlöksstekta bellaverde, skirat smör. Grillad lax på planka med kräfttzatziki, citronglaze ochGastronaut.nu
Ernsts sås Hacka vitlöken och blanda med flingsalt och tillsätt i skålen. Blanda honungen, vit balsamico och vinäger www.koket.se
Fläskfilépanna Putsa och skiva köttet och bryn det på båda sidor i en stekpanna med smör. Lägg ner lök, vitlök och svamp i stekpannanoch fräs ett par minuter Hemmets Journal
Fläskytterfilé i sockerkaksform Servera med kokt potatisoch en sallad. Lättlagad och god kötträtt, där köttet blir saftigt och smakrikt eftersom Elenas recept
BacongratängStek. baconet, låt rinna av på papper. potatisoch morötter, skär i tärningar. och hacka löken. potatisen känns mjuk Hotell Tvärdraget
Portergryta Koka upp öl, saft, soja, fond, krossade enbär och pepparkorn. Lägg i köttet och koka upp. Skala lökarna och lägg i mittkok.expressen.se
Elsas Älsklingar - Glaze of Glory, eller helt enkelt den bästa marinaden Tillsätt senap, soja, råsocker, ketchup och sambal. Mal rejält med svartpeppar, minst två teskedar, och tillsätt vinägern Elsas Skafferi
Himmelska grytan Fräs upp filén i smör och lägg den sen på en tallrik. Servera med t ex klyftpotatis eller ris och en god sallad Smaskelismaskens
Paprikagryta från Balkan Skär fläskfilén i skivor eller strimlor ochstek dem i litet smör eller margarin. Smaka av grönsaksblandningen med litet salt och peppar och lägg upp den på varmt serveringsfat med köttet i mitten Mat-adoran
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.