Smalare aioli. salt, peppar, persillade, chilipulver. salt, peppar, persillade, oregano, timjan. Pressa vitlöken i en skål och rör ihop med olja, äppelcidervinäger, salt, peppar och persillade
Skala och hacka räkorna. Smaka av med salt och peppar. salt, peppar. Finhacka dill och rödlök. Blanda räkor, dill, rödlök, majonäs, gräddfil och saften från hälften av citronen
Nagga allt utom kanterna med gaffel och pensla med ägg. Låt svalna, gör fyllningen under tiden. Blanda ner Västerbottensost och citronskal, smaka av med salt och peppar
salt. Salta lätt och rör runt. salt. GambasalAjillo 6 tapasportioner. 300 g skalade större råa räkor (dock inte gigantiska). 300 g skalade större råa räkor (dock inte gigantiska)
Skala och skiva vitlöksklyftorna tunnt. Salta. salt. 200 g stora skalade råa räkor. Värm oljan i en ugnssäker serveringsform på spisen eller i ugnen på hög värme
Låt dem bara bli varma, under någon halvminut. 4 dl fina, skalade räkor, färska svenska eller frysta grönländska, eller tigerräkor. 11-2 st pepparfrukt, kallas piri-piri eller peperoncini
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.