Vitlökssmör är för mig nummer ett när det gäller kryddsmör och det är ju bara inte gott tillgrillat kött, man kan ju ha det på så mycket annat och bra att ha i kylskåpet speciellt nu på sommaren när man grillar så ofta
nu när en vän på Facebook skrev att hon hade lagat vitlökssmör. Ni kanske har förstått hur det liggertill med mej, jag måste få testa och pröva på nya saker då och då
Rostat vitlökssmör är helt sanslöst gott. Vitlöken får en underbar nötig, mild smak när den rostats. Första gången jag smakade smör gjort på rostad vitlök var på Mattias Dahlgrens restaurang Bon Lloc för många år sedan
Vitlökssmör är enkelt att tillaga och ger en god smak ovanpå kött och grönsaker. Ingredienser. • Lägg smöret i en skål och låt stå en stund tills det har börjat mjukna
Just vitlökssmör är ett tillbehörtillgrillat som det finnslika många varianter på som människor. Att ha en bitriktigt gott kryddsmör till en finbit kött, det är ju verkligen som pricken över i, helt sagolikt gott
Skär smöret i kuber. Pressa ivitlöken och tillsättpersiljan. Kör imikrovågsugnen ca 10-15 sekunder på hög effekt så att det blir mjukt. 2 vitlöksklyftor. 1 ½ tsk fryst persilja
Tillmidsommaraftonensgrillkväll hade jag gjort eget vitlökssmör. Solen sken så vi satt ute hela da'n, först fikadevi bullar, kakor och tårta och lite senare drogs grillenigång och vi serverades oxfilé, lammentrecôte, fläskfilé, korvar, tomatchilisalsa (het o god, recept kommer så småningom), potatissallad, pommes frites, sallad och såser
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.