träspett1. Pressa vitlöken i en skål och rör ihop med olja, äppelcidervinäger, salt, peppar och persillade. Kör i micron i 1 minut. Detta gör att vitlöken värms och den allra stickigaste smaken försvinner och blir lite rundare.
12. Blanda
ihop med resten av ingredienserna och smaka av med lite mer och salt och chilipulver.
11. Tina
räkorna. Rör ihop ingredienserna till marinaden och häll över räkorna. Ställ in i kylen och låt räkorna ligga i marinaden under cirka en timme eller mer.
12. Trä
upp fyra räkor per spett genom att trä upp stjärten och ryggen så att de bildar ett U. Salta, peppra och häll på mer citronsaft och persillade.
13. Grilla
räkspetten tills de har fått fin färg, pensla med den överblivna marinaden under tiden. Servera med aioli och baguette.
det finns ju så mycket hummer att man kan vara extra kreativ med råvaran eftersom den inte är dyr. Shrimp rolls är faktiskt populära i USA också, men görs då främst med varmvattensräkor (tigerräkor, stora räkor, scampi osv)
Blanda smöret med paprika, finhackad vitlök, gräslök samt dill och fördela kryddsmöret över räkorna. Servera direkt med citronklyftor, plockad dill och gott bröd
Fluffa upp grynen med en gaffel. Toppa varje portion med räkor. 11 kg räkor med skal. 1salt och svartpepparSkala räkorna men behåll stjärtskalet för att lättare kunna ta upp och äta dem med nyporna. 1Torka ur pannan och hetta upp den på nytt med en vitlöksklyfta, peperoncino och olivolja. 1Använd samma panna och hetta upp den med olivolja och en vitlöksklyfta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.