4 4 port ris 600 g strimlad kycklingfilé 1 msk olja salt peppar 2 dl crème fraiche (gärna feta/tomat) 2 1/2 dl kycklingbuljong (vatten och tärning eller fond) 1 burk soltorkade tomater (à 200 g) 150 g sockerärter Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Gör så här Börja medkycklingröran. Rör samman kyckling, kvarg, mango chutney, curry, salt och peppar. Plocka köttet från kycklingklubban och hacka grovt
Kycklingmedgröncurry, det var inte alls tokigt på något vis. Bryn kycklingen och löken tillsammans medcurrypastan, krydda med salt och lite svartpeppar
Supergott och enkelt om man använder en färdig kryddmix medgröncurry. Fortsätt med att steka champinjoner, wokgrönsaker, sockerärtor, vitkål och purjolök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.