Smaka ev av med mer vinäger eller lime. Strimla kycklingen grovt. Garnera med paprika och basilikablad. Bryn currypastan i olja någon minut och tillsätt sedan kycklingstrimlorna
Servera med ris och strö över färsk basilika. Skär kyckling, lök och paprika i små bitar. Fräs kyckling, lök och paprika i het olja tills den fått färg
Kycklingmedgrön curry, det var inte alls tokigt på något vis. Bryn kycklingen och löken tillsammans med currypastan, krydda med salt och lite svartpeppar
Innan du serverar lägger du på basilika och serverar med ris. Lägg sedan i paprika och zucchini och låt det hela sjuda ca 5 minuter till och tillsätt med fisksåsen och sockret och smaka efter hand. 400 g benfri kyckling. 1 msk grön currypasta (eller mer om ni gillar stark). 1 stor grön paprika (Hacka i bitar)
Varje bit skall i passa skeden du äter med därför man äter ju med sked och gaffel i Thailand. 125 ml kokosgrädde En medelmåttig kokosgrädde och mjölk ger en medelmåttig curry så köp hög kvalitet. 2-3 msk grön curry pasta Du bestämmer hur stark du vill ha din curry, prova dig fram. 4 kycklinglår skurna i små bitar. 4 äggplantor "golfboll" Skär dem i två om medelstora i fyra om stora
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.