I dag bjuder Mårtenssons nämligen på en lax (går säkert jättebra med torsk också) som får ett sötstarkt osttäcke över sej innan den åker in i ugnen för tillagning
På vår sizzeling plate la vi det perfekta potatismoset för gratänger (recept här), en bit laxfilé och sedan ställlde vi det i ugnen på 200 grader ca 10 minuter
Dela laxen i fyra lika stora bitar. Badda in laxbitarna med kryddmix och olja. Dela laxen i mindre bitar och varva i tacoskal med sallad, mango, silverlök och rädisor
Lax. Vänd laxkuberna i kryddblandningen och låt de stå medan du gör majs- och zucchinisalladen. Lax. Toppa majs- och zucchinisalladen med dem stekta laxkuberna
Lax. laxkuberna i kryddblandningen och låt de stå medan du gör majs- och. Lax. Stek laxkuberna på. Toppa majs- och zucchinisalladen med dem stekta laxkuberna
Ingredienser för 4 personer400 gram laxfilé i fyrkanter2 dl mager kokosmjölk2 msk sweet chilisås0. 5 fiskbuljongtärning800 gram kokt kall potatis1 msk matolja1 msk sesamfrönsaltsvartpepparGör så härDela laxen i lagom fyrkanter. Lägg i laxen och låt den sjuda med tills den är färdig, ca 5-6 minuter. 400 gram laxfilé i fyrkanter
Vi provade nämligen ett laxrecept igår som vi hittat hos bästa Emmy som huserar i Remsans Bistro. En laxmiddag som vi gillade hur mycket som helst och som faktiskt gick fint hand i hand med bubblet vi hade över från helgen
Lax i het ugn -en god vardagsrätt. Jag tycker laxen är god vid 49-50 grader då det är precis på gränsen en rå kärna. Tagged as fisk, het, innertemperatur, kål, lax, ost, radio, ströbröd, ugnbakad 2 september, 2014 · 20
Fick nämligen den senaste Smakboxen förra veckan med temat Sommarfest och i den fanns en BBQ-rub och ett recept på rubbad lax och het vattenmelonsallad som jag tänkte testa ikväll
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.