Lägg laxeni en ugnsform. Lägg salladsärtor och klyftad rödlök över laxen. Blanda samman kokosmjölk, vitlök, ingefära, currypasta, limeskal och pressad saft, fisksås och farinsocker
Då har jag hittat den ultimatamarinaden. Inte en droppe olja och ändå så gott. Marinaden använde jag tillfläskfilé som grillades och det snälla köttet fick en rejäl smakkick efter några timmarsmarinerande
I dag bjuder Mårtenssons nämligen på en lax (går säkert jättebra med torsk också) som får ett sötstarkt osttäcke över sej innan den åker ini ugnen för tillagning
Dom tackade vi ju så klart ja till, vi kände igen dom sedan vivarit på semesterresor iBulgarien och ätitSizzeling Plate några gånger, eller fräsande tallrik som det kan heta om man översätter det
Vänd laxkubernaikryddblandningen och låt de stå medan du gör majs- och zucchinisalladen. Lax. Hetta upp oljan i en stekpanna och fräs zucchini och majs tillsammans med vitlök och chiliflakes så att de får en fin gyllenbrun färg
Servera till smörstekt lax och gröna blad. Snabb Laxrätt. Så det blev en del kompletteringartill köket, utrustningen är ju ofta rätt spartansk ihotellägenheterna
blanda väl och låt marinera ca. blanda väl och låt marinera ca. 10 min före grilln 3 msk risvinäger. 3 msk japansk ljus soja(tex Kikkoman). 1 msk agavesirap. 10 min före grilln
Vi provade nämligen ett laxreceptigår som vihittat hos bästa Emmy som huserar i Remsans Bistro. Den sista hamnade i en litehetare honungssås i morse och gör ni denna så gäller det att smaka er fram till hur mycket hettani pallar med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.