Krama ur gelatinbladen och tillsätt till kastrullen med gräddblandningen. Servera pannacottan toppad med mylta - rårörd hjortronsylt eller färska hjortron
Så här blev den, min allra första Pannacottamed tre smaker och tre lager. Det är inte svårare att göra en Pannacottamed tre lager än med ett, det tar lite längre tid att få den färdig bara
Eftersom detta blev min nyårsdessert lyxade jag till det med en hallonmousse mellan pannacottanoch hallonspegeln och serverade även ett skruvflarn för lite tuggmotstånd
Koka upp kokosgrädde och grädde med den sötning Du föredrar. Har lite mycket att göra just nu, så inlägget om jobbet med Restaurang Primaten får vänta ett tag
Ulrik han serverade hallonparfait till efterrätt, Micke serverade saffranspannacottaoch här hemma smaskade vi på en choklad- och Bailey's pannacottamed vit chokladmousse
Vi har haft finbesök från vår sjömanshustru med sjöman hela helgen, och fikat, gått på loppis, varit lite kulturella (hör och häpna) och haft det riktigt trevligt
Toppa med blåbär och granatäpple vid serveringen. Superenkelt och gott, toppingen kan man variera i det oändliga och det går utmärkt att göra den dagen innan
Ingredienser Portioner. 4 4 dl grädde 4 msk gelésocker Multi 1 vaniljstång Hallongelé 200 g hallon 1 dl vatten 6 msk gelésocker Multi Till servering vit choklad Lägg till i inköpslistan
En honungslen och krämig pannacottamed smak av kaffe. Krossa kaffepulvret till finare pulver i en mortel, eller lägg det mellan två bitar plastfolie och kavla ovanpå med brödkavel
Klyv vaniljstången på längden och koka upp den med grädden och sockret. Sila ifrån hjortronkärnorna, kyl och skeda hjortrongelé över pannacottan när den börjar stelna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.