Pannacotta med mousse och hallonspegel
Bakverket
Bakverket
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 3 1 röster

Ingredienser

  • 6 portioner Pannacotta
  • 2 Gelatinblad
  • 3 dl Vispgrädde
  • 1 Vaniljstång
  • ½ dl Strösocker
  • 3 dl Tjock yoghurt, typ grekisk eller turkisk
  • Hallonmousse
  • 100 g Hallon + lite vatten
  • 1½ dl Vispgrädde
  • 3 Gelatinblad 250g Frysta hallon
  • 1 dl Strösocker
  • ½ dl Vatten
  • 1 dl Sötmandel
  • ¾ dl Strösocker
  • 50 g Smör
  • 1 ½ msk Vetemjöl
  • 1 ½ msk Vispgrädde
  • 1 msk Ljus sirap

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.