Garnera pannacottanmed lite vispad grädde, de kanderade nötterna och chokladkrisp. Häll upp på en plåt med bakplåtspapper och separera nötter snabbt med två gafflar
Skölj fyra små portionsformar med kallt vatten och fyll dem medpannacotta-blandningen. Krossa kaffepulvret till finare pulver i en mortel, eller lägg det mellan två bitar plastfolie och kavla ovanpå med brödkavel
Så här blev den, min allra första Pannacottamed tre smaker och tre lager. Det är inte svårare att göra en Pannacottamed tre lager än med ett, det tar lite längre tid att få den färdig bara
Eftersom detta blev min nyårsdessert lyxade jag till det med en hallonmousse mellan pannacottanoch hallonspegeln och serverade även ett skruvflarn för lite tuggmotstånd
Koka upp vaniljstång, frön, socker och grädde. Jag hittade ett recept på Bailyes Pannacotta som jag tyckte verkade gott så det var jag sugen på att göra
När det går fort och det är mjukt och luftigt då har man kommit långt med sitt bröd. I detta brödet har jag valt att tillsätta honung istället för socker och det ger en perfekt sötma men som är lite nyttigare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.