6 2 gelatinblad 1 vaniljstång 5 dl vispgrädde 200 g mjölkchoklad med daim Topping 1 dubbeldaim Till servering ev vispad grädde bär Lägg till i inköpslistan
Koka upp, rör om och låt puttra svagt någon minut. Avsluta med en kvist citronmeliss. 1hallon för garneringLägg gelatinet i blöt och låt ligga cirka 5 minuter. 1Skär ett snitt i vaniljstången och skrapa ur. 1Lägg fröna och den urskrapade stången i en kastrull tillsammans med grädde och socker. 1Luft upp gelatinet ur vattnet och lägg i gräddblandningen. 1Garnera med färska hallon, eller blåbär om du hellre vill
Garnera pannacottanmed lite vispad grädde, de kanderade nötternaoch chokladkrisp. Häll upp på en plåt med bakplåtspapper och separera nötter snabbt med två gafflar
Varför välja mellan Crème Brûlée, cheesecake eller paj när du kan få en dekadent krämig cheesecake i en knaprig pajskal och toppad med knäckig typisk Cremè Brûlée bränd socker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.