Nyårsafton närmar sig och förväntningarna är som alltid höga, godaste maten ska serveras i vackraste klänningen, finaste champagnen ska drickas med de bästa vännerna och man ska vara på sitt allra soligaste humör
Färska champinjoner med pressad vitlök, en skvätt olivolja, salt & peppar I ett foliepaket. Ät & njut. Blanda ner creme fraiche – chili och paprikasmak
Päronpaj /Smulpaj med päron och kokos. Servera pajen ljummen med grädde, vaniljsås eller glass. Hej. Här kommer receptet på en god paj jag gjorde på jobbet
12 dl Arla Köket® lätt crème fraiche. 1Receptet gäller för 10 port 1¼ kg benfri högrev 2 gula lökar 1 liter vatten 2 tärningar köttbuljong ½ tsk svartpeppar 4 msk tomatpuré 2 msk soja 2 msk vetemjöl 2 dl Arla Köket® lätt crème fraicheGör så här Skär köttet i bitar
Rör om hela tiden med en trägaffel. Servera med vaniljglass. Garnera med ananassalvia eller mynta. Mördeg. Lägg mjöl, smöret i bitar, socker och ägg i skålen till matberedaren och kör till en degboll bildas
Tänkte att jag skulle föröka med ett inlägg varje dag för varje måltid men vi får väl se. Fördela även salamin och spenaten över alla bröd och krydda eventuellt med vitlökspeppar eller pizzakrydda för mer smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.