Att göra sin egen tomatsås o pizzadegtillsinpizza är helt värt, både godare o utan tillsatser. Det finns typ ingegodare än hemlagad pizza -utmaningen är ju som sagt att få samma krispighet som riktigapizzabagare
11 vitlöksklyfta. 12 msk olivolja. 1½ tsk basilika. 1½ buljongtärning. 12-3 msk chilisås. 11 gul lök 1 vitlöksklyfta 2 msk olivolja 1 burk tomater 1 tsk socker Salt, peppar ½ tsk basilika ½ tsk oregano 1 lagerblad 2 msk tomatpuré ½ buljongtärning 2-3 msk chilisåsHacka lök och vitlök och fräs i oljan så det mjuknar. Blanda lökfräset med alla övrigaingredienseri en kastrull och låt puttra i 15-20 minuter
Hacka lök och vitlök och fräs i oljan så det mjuknar. ½ tsk basilika. ½ buljongtärning. Blanda lökfräset med alla övrigaingredienseri en kastrull och låt puttra i 15-20 minuter. 1 vitlöksklyfta. 2 msk olivolja. 2-3 msk chilisås
Godfortsättning och gott nytt år önskar jag dig. Blanda resten av kryddblandningen med tomatsåsen. Vad sägs om en härligkycklingrätt som avbrott från julmaten
En godtomatsås kräver ingen större arbetsinsats och är, tillsammans med lite pasta och riven ost, en väldigtbillig och kalorisnål vardagsrätt, vilketi alla fall jag tycker är en utmärkt kombination
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.