Just denna variant, innehållande bland annat bostongurka, kapris och örter, passar alldeles utmärkt att servera tillsammans med till exempel panerad falsk fisk eller vegetariska fiskbiffar (se här eller här)
Vi hade Kristofers föräldrar över på middag i lördags och bjöd på en trerätters och gott vin. Maten blev lyckad och kvällen likaså, man vet att man har trevligt när tiden bara försvinner
Det går inte annat än att gilla denna årstid skarpt. Sensommar och tidig höst när det är skördetider för fina grönsaker, man kan ta för sig av skogens härliga bär och svamp…ja det finns mycket att njuta av
Den är lättgjord och jättegod, och ett riktigt bra alternativ till egengjord äkta bearnaise - som kan vara lite knepig att få bra om man inte har snitsen - och färdigköpt, som i sin tur nästan alltid innehåller en massa konstigheter
Den blev riktigtgod chai latten. Jag köpte ju en burk med Espresso house goda chai latte häromdagen och idag provade jag att göra egen chai latte på hemmaplan
Kantarellsås valde jag att testa min systers recept och den var såååå himla god, Dessutom var det himla kul att få en anledning att använda de Trattkantareller som jag och dottern plockade och torkade tidigare i höstas
Till middag blev det fläskfilé fylld med feta och soltorkade tomater, klyftpotatis och engod sås. Idag har vi varit och hälsat på min mormor och morfar hela dagen
Idag vid lunch kokade jag ihop en väldigt enkel med så otroligt godliten gryta på fläskfilé. Jag håller på med en beställning av exotisk planka och fick en halv fläskfilé över så den åkte ner i en gryta idag med lök, morot, lagerblad och lite av stekskyn från det övriga köttet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.