Bottnarna blev fluffiga ochsmakade precis som när man köper tårta på konditori och fyllningarna blev väldigt lyckade också, både den med hallon och blåbär och den med vit choklad och citron
Tårtamedsmakav mjölkchoklad, dumle och jordgubbar. Bred på ett nytt lager av mjölkchokladfluff och ställ sedan in tårtan i kylen medans du förbereder ganachen
Du håller dig mätt länge och du blir fylld med energi. Jag har aldrig varit en frukostmänniska, men efter att jag har börjat exprimentera med min kost så inser jag hur gott det kan vara med frukost
Häll endel av pannacottan i silikonform med små halvkupoler för att använda som dekor ovanpå tårtan. Tarte medsmakav passionsfrukt, hallon, kokos & pistage
Idag blev det en tårta som jag velat testa länge. Denna gång testade jag marängsmörkräm, som är en varmvispad maräng som man avslutarmed rumsvarmt smör och någon smaksättning
Kokosoljan brukar jag värma lite i micron så att den blir flytande. Blir det glassar över eller om du vill göra färdigt dem och bjuda på vid senare tillfälle går det utmärkt att frysa dem igen med chokladen på
Men problem är till för att lösas så med hjälp av lite glasyr, kokosoch färska jordgubbar dekorerade jag över fadäsen och kakan ser lika underbart god och härlig som den faktiskt är
Det här är en lite friskare biskvi medsmakav citron och vit choklad, i miniformat. Ta ut plåten ur ugnen och dra bort bakplåtspappret med biskvierna på
Så istället plockade jag bär, gjorde paj, diskuterade fram idéer med Mr C vad vi ska göra med vår pergola, skurade sittbänken som ska få sig en omgång med färg och så tog jag typ tio kallduschar för att svalka min bastu till kropp
Jag äter den medkokosmjölk, som jag brukar göra själv i vitamixern. Koka sedan dadlarna (i det vattnet) tillsammans med äpplet som du skivat, skalat och urkärnat tills allt är mjukt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.