Det här är en lite friskare biskvi medsmakav citron och vit choklad, i miniformat. Ta ut biskvierna när de är helt frysta och doppa sidan med smörkräm i den smälta chokladen
Garnera medhallonoch sikta över florsocker. Så istället plockade jag bär, gjorde paj, diskuterade fram idéer med Mr C vad vi ska göra med vår pergola, skurade sittbänken som ska få sig en omgång med färg och så tog jag typ tio kallduschar för att svalka min bastu till kropp
Ouzo och Pernod vet jag funkar med apelsin juice men faller mig inte så väldans i smaken. Däremot vet jag att lakrits, hallonochchoklad är en väldigt god smaksammansättning
Jag ville ha dem vita och vintriga med en smakav mint och jag måste bara säga att de blev så goda med den krämiga fyllningen av vit choklad, philadelphiaost och krossade polkagrisar, mums
Börja med att mixa dadlarna och oljan till en smet i en matberedare. Det är alldeles underbart om det inte vore för sockret och vetemjölet, vilka kan störa blodsocker nivåerna
Och nej, de smakar alltså inte rödbetor. För smaken var bara, väldigt mycket choklad. Dessvärre står mitt kylskåp nu mitt i vardagsrummet och fler, och större delar, av mitt kök börjar slitas loss
Saftig och luftig mjuk pepparkaka medsmakavchoklad. Är det något jag aldrig kan göra mig avmed så är det just tidningar, när man bläddrar i gamla tidningar tittar man med helt andra ögon och hittar oftast något som man bara bläddrade förbi förra gången, smaken ändras och det är så fascinerande
Börja med att mixa dadlarna och oljan till en smet i en matberedare. Det är alldeles underbart om det inte vore för sockret och vetemjölet, vilka kan störa blodsocker nivåerna
Bär, hallon, jordgubbar, blåbär. När jag satt och tittade på Gordon Ramsay "köksskola" (ett program han har) så gjorde han en efterrätt med smördeg, grädde och bär
Blanda ner i havreblandningenoch rör ihop allt till en lite kladdig massa. Blanda ihop gryn, kärnor, hackade eller hela nötter, frön och kakao i en bunke
Tårta medsmakavhallon, marshmallow, kokos ochmjölkchoklad. Spritsa och dekorera medmjölkchoklad fluff som blir över efter spackling ochhallonhjärtan om så önskas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.