Du håller dig mätt länge och du blir fylld med energi. Jag har aldrig varit en frukostmänniska, men efter att jag har börjat exprimentera med min kost så inser jag hur gott det kan vara med frukost
Kokosoljan brukar jag värma lite i micron så att den blir flytande. Blir det glassar över eller om du vill göra färdigt dem och bjuda på vid senare tillfälle går det utmärkt att frysa dem igen med chokladen på
Men problem är till för att lösas så med hjälp av lite glasyr, kokosoch färska jordgubbar dekorerade jag över fadäsen och kakan ser lika underbart god och härlig som den faktiskt är
Det här är en lite friskare biskvi medsmakav citron och vit choklad, i miniformat. Ta ut plåten ur ugnen och dra bort bakplåtspappret med biskvierna på
Så istället plockade jag bär, gjorde paj, diskuterade fram idéer med Mr C vad vi ska göra med vår pergola, skurade sittbänken som ska få sig en omgång med färg och så tog jag typ tio kallduschar för att svalka min bastu till kropp
Jag äter den medkokosmjölk, som jag brukar göra själv i vitamixern. Koka sedan dadlarna (i det vattnet) tillsammans med äpplet som du skivat, skalat och urkärnat tills allt är mjukt
En underbar liten sak med massor avsmak från passionsfrukt, citron och varm vanilj. Det är något särskilt med de solgula och orangea färgerna och hur det effektfullt bryter av mot allt det vita
Wokad biff medsmakav chili lime koriander ochkokos går till så här. Med sommarens grundkurs i asiatisk matlagning som jag fick i Finland av Chen Åkerman i bakhuvudet, var det första gången som jag blandade in kål i en wok
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.