Låt allt puttra under lock ca 25-30minuter. Låt grytan puttra i ytterligare ca 10 minuter eller tills kycklingen är genomstekt. 1 kyckling eller 3-4 kycklingfiléer
Rosta mandlarna i en torr stekpanna i ett par minuter. Låt stå i 10 minuter. Grädda i 175 grader i ca 25 minuter. Sätt tillbaka plåten i ugnen och låt torka i ca 40 minuter
Och på tionde plats hittar ni denna smidiga och så mumsiga one-pot pasta med köttbullar i gräddsås. På andra plats bland förra årets recept hittar ni en maträtt, en av mina absoluta favoriter – kyckling i sötsursås
Detta räcker till min tårta enligt bild. 1½ -2 st jättefranska (pågens). 2 st mimosasallad 400 g (k-sallad). 2-3 msk spad från smörgåsgurka. ½-1 st röd paprika. 200-300 g skinka
Dels vill jag dela med mig av mina senaste erfarenheter på området och dels tänker jag våga mig på att bjuda på en liten sammanställning av några tips för den som vill prova själv
Alla har sitt goda men sen finns det ju bättre och mindre bra. Den här godingen var med in min tillbakablick i 2012. Viktigt är att den får vila i kylen i minst 3 h för att få den fasta konsistensen. Grädda i 175 gr i nedre delen av ugnen i 35 min. Låt ”stelna” i kyl i minst 3 h
Precis så känner jag över den här morotskakan med cream cheese- & mascarponefrosting. Så därför beslöt jag mig för att baka av min morotskaka till precis det stadiet när stickan är torr men kakan är ändå lite underbakad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.