Bryn köttet, salt, svartpeppar, ett par minuter(ska inte bli helt klara) lägg åt sidan. Här kommer ett riktig god fläsk ytterfilé gryta till middag kanske
Krydda med kycklingkrydda, salt och peppar. kycklingkrydda. Dela kycklingfiléerna i kuber på ca 2-3 cm stora. 2 kyckling filéer. 5 dl viktväktarnas mini fraiché (eller önskad fraiché)
Lägg över kycklingbitarna i en stekgryta. Skölj kycklingen och torka av den. Lägg över dem i stekgrytan. Vill du, kan du smaksätta kycklinggrytan med lite dragon också
Rör runt och fräs alltsammans några minuter tills kycklingbitarna är genomstekta. Efter några minuter kommer konsistensen att bli fylligare och krämigare (ta bara lite maizena i taget så den inte blir fööör tjock
Skär de största kantarellerna i mindre bitar. Lägg i en klick smör och stek kantarellerna några minuter, lägg i löken och låt kantareller och lök steka klart tillsammans
En riktigt god gryta låter lite väl enkelt men det är just vad den här grytan är. En riktigt god gryta (4-6 portioner)600g grytbitar av valfri sort (jag tog sojabitar)
Stek köttet i minder skivor, krydda. Idag blir det en väldigt enkel men otroligt god fläskfilé gryta, det är alltid gott med grytor och de blir lika goda när man värmer dem
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.