Svamp- och parmesangratinerad kyckling med tryffelpappardelle
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Svamp- och parmesantäcke
  • 2 msk smulad torkad svamp
  • 50 g smör
  • ½ dl ströbröd
  • ½ dl kruka persilja
  • Salt
  • Peppar
  • 1 dl riven parmesanost
  •  
  • Kyckling
  • 4 minutfiléer av kyckling
  • ½ msk olivolja
  • Salt
  • Svartpeppar
  •  
  • Olivsallad
  • 1 dl svarta oliver
  • 250 g körsbärstomater
  • 65 g färsk spenat
  • 1 msk vinäger
  • 3 msk olivolja
  •  
  • Tryffelpappardelle
  • 4 portioner pappardelle (bred pasta)
  • 1 dl vispgrädde
  • ½ tsk tryffelolja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.