Stek kycklingenmed kryddor och vitlök. Blanda samman kyckling, spenat och champinjoner. Vi har gjort den här rätten många gånger hemma, men eftersom jag inte hade något vitt vin hemma och var ganska less i matbutiken körde jag det bekväma alternativet med halvfabrikat
600 g kycklingfile 30 g torkad karljohansvamp 4 dl vatten 2 schalottenlökar, finhacka 3 vitlöksklyftor, finhacka ½ dl vetemjöl 25 g smör 2 msk olivolja salt & peppar 2 ½ dl sött marsalavin ½ dl vispgrädde 3 msk koncentrerad kycklingfond 2 msk dijonsenap. - Läs hela inlägget här 600 g kycklingfile. 3 msk koncentrerad kycklingfond
Tillsätt svamp ochkyckling, rör om, ta bort från värmen. Dock så var det svårt att följa det här receptet, då jag fick det på ryska och fick använda google transelate
Kavla ut degen till passande storlek, blanda krossade tomaterna med kryddorna och blanda med en stavmixer sen bred jämt över pizzan, lägg på champinjon, kyckling, mozzarella och sist oregano
lägg i grönsakerna och örterna, placera kyckling ovanpå, placera i ugnen i ca. receptet i både medoch utan kornris, jag äter sällan ris av något slag men
Smaka av med salt. Fräs kyckling, lök, ingefära, svamp och vitlök i oljan några minuter. Strimla svampen, skiva rödlöken, hacka vitlöken och dela brysselkålen
Bryn kycklingen runt om i en stekpanna tillsammans med smör, hackad vitlök och salt och peppar. Ringla smör i en ugnsfast form, lägg i kycklingenoch strössla över svamp
Krämig risotto medkycklingoch svamp är en av mina favoriter när det kommer till risotto. Den här risotton kombinerar kyckling, champinjoner och stensopp som även kallas Porcini eller Karl Johan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.