Jag använde en bit blå ädelost, brie och färskost med dill & gräslök. -) Ett perfekt sätt att använda det som (eventuellt) blir över från en ostbricka är att smälta ner rubbet i grädde och crème fraiche i en härlig sås tillpasta
Ansa fläskfilén och skär den till mindre bitar. Låt såsen puttra ihop under tiden som pastan kokas. Slå av vattnet från pastan och blanda ner pastan i såsen
Min lilla familj var inne en sväng hos min svärfar och drack kaffe i eftermiddags, och sen körde vi iväg till glassbaren och fikade på lite glass efter det
Lägg ner fläskfilén tillsammans med bacon och löken. Servera den krämiga fläskfilén med nykokt pasta. Tillsätt crème fraiche, vispgrädde, soja, buljongtärning, tomatpuré och sambal oelek
Eftersom livs- och därmed matlagningsandarna går på lågvarv just nu bjuder jag på en favorit i repris från pappas repertoar, kinesisk fläskfilégryta med sötsur sås, och den sötsura såsen gör du enkelt själv - inte från någon flaska
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.