Här har jag stekt skivad fläskfilé, svampoch squash i förväg, soltorkade tomater i olja ochpaprika fick åka ner i grächen (grädde + crème fraiche förstår väl vem som helst) efter att de bearbetats till mindre bitar
Blanda då ner purjolökenoch låt den fräsa medtillsden blir mjuk. Det här har jag gjort en variant på förut, fast då medvästerbottengratinerad potatiskaka som tillbehör
Krydda med peppar ochordentligtmed allround. Smaka av med mer krydda och servera. VärldensenklastefläskfilégrytafläskfilésmörsvartpepparallroundkryddagräddeköttbuljongtärningSkär köttet i skivor och stek i smör
Blanda ihop creme fraiche, grädde, sweet chili, krossad tomat, champinjoner, paprikanochosten. Skär falukorven i månar och stek dem medvitlökentills de tar färg
Servera genast, gärna med ett glas rött till, supersmarrigt. Kanske lite knasigt att lägga upp receptet på fredagsmiddagen först på söndag kväll, men jag får "skylla" på att vi haft en ytterst aktiv och social helg med goda vänner ochdärmed har det inte funnits tid
svamp, paprikaoch andra grönsaker man gillar. Bara att steka på skivad fläskfilé, ner i en form med stekt lök, på med grädde, rosmarin och ost och så sköter det sig själv i ugnentillsammansmed baconlindad potatis
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.