Rätt upp och ner - inget krångel men gott. Sedan inte att glömma satte jag in ett fat med små fina röbetor också som jag kunde blanda ihop när allt var klart
Många gånger slänger jag pengar på problemet och köper med mig sushi hem. Att få till hälsosam mat när både inspirationen och tiden inte finns kan ibland vara svårt
Lägg en tunn sträng med wasabi och majonäs i kanten närmast dig, lägg på valfri fyllning. Låt rullarna vila en stund innan du skär dem i bitar, skär med en vass blöt kniv och tvätta den efter varje rulle
Ta ut och skär i bitar. Lägg en sushimatta på bänken. Bred ut ett cm-tjockt lager med ris men lämna en 2 cm bred kant längst upp så rullen kan förslutas. Kolhydrater (g) 21,9 300 g Sushiris. 180 g Sashimilax
Jag blev väldigt glad när jag smakade lite på sjögräspappret och upptäckte att det var sånt sjögräs som jag har letat efter länge, det var liksom inte sådär rostat och salt som det kan vara utan hade en mer neutral smak
Rör ner ägg- och smörsmeten i mjölblandningen och tillsätt de mosade bananerna. Jag har ju som ni kanske noterat, legat lite lågt med bakningen den senaste tiden, av olika anledningar, men nu slog baklusten till
» E-postadress. Ett tips som ringde i öronen under gårdagskvällen då jag skulle baka en tårtbotten och upptäckte att jag inte hade tillräckligt med socker hemma
så kan man ändå äta lite till. ) Vi var ganska proppmätta när vi gick och la oss i natt i alla fall. Jag var så fokuserad på att vara värdinna och servera mat att jag inte tog ett enda kort på maten
LinkedInTwitterE-postFacebookGooglePinterestSkriv utGillaGilla Laddar. Våra barn gillar att gå till risaffären och köpa sådana där Lille-risbollar och Grön-riserulle
Värre blir det kanske i morgon då jag ska ge mig ut i helt okända trakter för att möta upp Karin - min gymnasieklasskompis och som jag inte träffat sedan studenten för trettio år sedan
Tillsammans med vinet serverades små kex och en god röra med soltorkade tomater och vatten så klart, dock ingen spottkopp (sånt slöseri pysslar vi inte med)
Till min student förra veckan bröt jag alla "hälso-, laktosfria, sockerfria och glutenfria"-regler och såg istället till att jag skulle njuta ordentligt
- (som jag använder enbart till desserter), som blev precis lagom små portionsbitar av desserten. Koka upp vatten och farinsocker i en gryta tillsammans med apelsin- och citronskal
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.