Jag var så fokuserad på att vara värdinna och servera mat att jag inte tog ett enda kort på maten. ) Vi var ganska proppmätta när vi gick och la oss i natt i alla fall
Oliver var snäll och hjälpte mig skiva dem, och eftersom vi skulle äta lite kvällsmat med så tyckte jag det passade bra med en omgång amerikanska plättar till de nygjorda jordgubbarna, och en klick vaniljvisp på känns ju oerhört lyxigt dessutom
Måndag, kallt och grått, en riktig vinterdag. Ett tips är till och med att göra soppan dagen innan, för enligt mig smakar soppa för det mesta bäst dagen efter när smakerna har satt sig ordentligt
Har hört att det kan fungera att lägga i några råa potatisar som får koka med ett tag och suga upp saltet, men har personligen lite svårt att tro att det är speciellt effektivt
Kanske är det så att man får tänka till lite för att laga något gott som inte kostar skjortan, lite framförhållning så man inte står där med antingen en trist falukorvsring eller en galet dyr bit pepparbiff
De vill snåla in så mycket som möjligt på produktionen, men ändå kunna ta ett så högt pris som möjligt vilket lightprodukter och många "hälsofrämjande" varor är ett bra exempel på
Blanda sedan ner det i degvätskan. vetekross. 1vatten. 1jäst. 1olja. 1salt. 1vetemjöl. 1smör. 14 bröd Ingredienser 4 dl vetekross 16 dl vatten 50 g jäst 2 msk olja 1 msk salt 3 l vetemjöl Till formarna
Men vi villinte kompromissa närdet kommer till att äta bra mat. Jag vet inte om det är den långsamma tillagningen eller vad det är men när vi lagar mat i slow cookern så blir maten nästan alltid perfekt tillagad
(Lite bildbrist, så ni får ursäkta detinte alltför skojiga fotot). Sanningen är ju den att det är mat som är väldigt enkel och smidig att göra, även om det för den sakens skull inte innebär att det skulle vara mindre gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.