Upprepa proseduren och toppa med den sista ochtredje botten. Istället för enbart grädde som fyllningen i en budapestrulle har, har jag fyllt denna tårta med vaniljkräm blandat med grädde, vilket inte gör den alltför mastig och dessutom passar det väldigt bra till marängen och hallonen
Dessutom är den glutenfri och lätt att göra, mandelmjölet är en botten som ger en mazarinliknande smak, gott och somrigt till middagsbordet eller kafferepet
Midsommarhelgen är härlig dagar då man hoppas på att solen skiner från en klarblå himmel, det är sådär alldeles lagom varmt, midsommarmaten smakar extra gott, speciellt när man kan sitta utomhus och äta tillsammansmed goda vänner, både barn och vuxna
Allra bäst vaniljsmak får man när man använder vaniljstång (helst Tahiti) men har man ingen till förfogande går vaniljpulver, Dr Oetkers vaniljtwister eller vanligt vaniljsocker också bra
Blir en del merjobb för Charlotte men jag är säker på att hon klarar det galant. Margaretatårtan är en klassisk tårta med mördegsbotten, sockerkaksbotten fylld med hallonsylt, vaniljkräm och toppad med ett galler av mandelmassa och färska bär
) och god förrätt som blir extra god med lite ädla bubblor i glaset. När antagningsbeskedet kom i början på december var hon fortfarande reserv och antagen till kockprogrammet
Låt svalna och servera sedan dem till vispad grädde, vaniljglass och jordgubbar. Äntligen FINNS svenska jordgubbar finns att köpa sedan ett tag tillbaka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.